28c97252c

    Nūhou

Hoʻonohonoho ʻo CGN Begood Party i nā hana no ke Kakauolelo e hoʻouna i ka Papa Pāʻina i ka pae kumu mauʻu.

I mea e hoʻokō hou aku i nā koi nui o ka ʻaoʻao mōʻaukala aʻo a me ka hoʻonaʻauao ʻana o ka Party Central Committee o "Learning Party History, Understanding Ideas, Doing Practical Work, Opening New Ground", Begood party organizes alakaʻi i nā limahana a pau e aʻo i nā mele ʻulaʻula, e hōʻiliʻili i ka ʻulaʻula. ka mana, hoʻomaikaʻi i ka ʻike politika, a hoʻoikaika i nā hiki ʻoihana.Ma Mei 15, 2021, hui pū ka hui hui me ka ʻoihana kūʻai IT e hoʻokō i ka hana kūkulu hui me ke kumumanaʻo "Go Straight Forward with No Regret to Time", a hoʻokō i nā hana a ke kākau ʻōlelo e hoʻouna i ka pāʻina. papa i ka pae mauu.He 40 ka nui o na limahana i komo i keia hana, a na ke kakauolelo o ka hui aoao o ka hui, o Mr. Wo Gang, i haiolelo.

I ka wā o ka hale hui, ua aʻo ʻo Mr. Wo Gang i ke kumuhana o ka hoʻomohala ʻana o ka Communist Party of China, me ka mea nui o ke aʻo ʻana mai ka mōʻaukala o ka pāʻina, ka pōʻaiapili a me ka hoʻomohala ʻana o ka pāʻina, ka mōʻaukala haneli o ka hoʻokumu ʻana o ka hui. pāʻina, nānā i nā hālāwai nui a me nā mokuna hanohano.Ua wehewehe ʻo Mr. Wo Gang i ka moʻolelo o ka hoʻomohala ʻana o ka ʻaoʻao Komunista o Kina i mea kikoʻī, i loaʻa i nā limahana ka ʻike maopopo a ʻoi aku ka piha o ka mōʻaukala hoʻomohala a me nā hana maikaʻi o ka Party.

I mea e hoʻololi hou ai i ka hopena aʻo o ka mōʻaukala pāʻina i ka hoʻoikaika ʻana e hana i nā hana kūpono, a no ka hōʻoia ʻana i ka hoʻokō kūleʻa o nā hōʻailona waiwai makahiki, alakaʻi ʻo Mr. o 2021, ua hōʻoia piha ʻia nā hopena.I ka nānā ʻana i nā pilikia e kū nei, ua hoʻonohonoho ka poʻe i kahi kūkākūkā e ʻimi i nā hoʻonā a hoʻonohonoho i nā hana koʻikoʻi o ka pae aʻe.

Ma hope o ka hale hui, ua olelo na kookoo ma o keia hui hale, ua loaa ia lakou ka hohonu hoomaopopo ana i ka aoao o ka aoao o ka hanohano hakakā mōʻaukala, a ua hoʻoikaika 'ia e ka ulaula mana, ua hooikaika hou i ka "Eha Self-confidences" a hoʻonui i ka. "Eha Manaʻo", a hōʻike i ka hana a me ke ola e hiki mai ana, e hoʻokō pono lākou i ka "Two Safeguards", a hana mau i ka ideologically a me ka politika me ka Party Central Committee e lawe iā Mr. ʻO ke kūpaʻa, e kōkua pū lākou i ka hana makahiki o ka hui.I ka wā e hiki mai ana, e hoʻokō ka hui i nā hana aʻo mōʻaukala pāʻina a me nā hana hoʻonaʻauao e pili ana i nā ʻano o kēlā me kēia keʻena.

news_img
newsimg-3

Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-16-2021